Browsing Category

Oplevelser og rejser

Journa10 Oplevelser og rejser

Juletur til Aarhus

December 7, 2017

Hej derude!

Onsdag den 29. november var jeg en tur i Aarhus med Journa10, og det vil jeg selvfølgelig fortælle jer lidt om. Formålet med turen var at lave nogle forskellige opgaver med udgangspunkt i julen. Først besøgte vi Den Gamle By, hvor der var godt fyldt op med julepynt og julestemning. Her var vores opgave at fange julestemningen og derefter lave en lille radio reportage ud af det. I kan høre resultatet herunder:

 

 

Efter at have fået masser af julestemning i Den Gamle By gik turen videre til strøget, og her var der bestemt også fyldt med julestemning. Gaderne var prydet med en flot julebelysning og duften af brændte mandler var at finde overalt. På strøget var vores opgave lidt mere udfordrende. Vi skulle tage mindst 3 såkaldte street-fashion billeder. Man skal spotte en person med et fedt outfit, og derefter spørge om man må tage et billede af deres outfit. Det gav os en del udfordringer, men efter et par kolde timer, fik vi endelig skudt vores billeder. I kan se resultaterne herunder:

 

   

Som afslutning på turen skulle vi høre en times foredrag om podcast og podcast genren true crime. Det var spændende og jeg lærte lidt mere om hvad en podcast er. Herefter gik turen hjemad til HU, og så var den dag også gået.

Knus <3

 

 

 

 

Oplevelser og rejser

Østrig 2017

November 14, 2017

Hej derude!

Nu er det efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har været aktiv her på bloggen. Før efterårsferien var jeg en tur i Østrig med min efterskole, og det kom der denne vlog ud af. Håber I vil tjekke den ud!

Knus <3

 

 

 

 

Journa10 Oplevelser og rejser

På tur til vestkysten

August 31, 2017

Hej derude!

I tirsdags var jeg på tur ud af huset med min efterskole. Det var en vildt hyggelig tur, som både indebar afslapning og skolearbejde. Vi tog blandt andet billeder med et spejlreflekskamera, men vi havde faktisk også dronen i luften. Det kom der nogle mega fede billeder ud af, og jeg synes helt klart, at I skal tjekke dem ud i galleriet ovenfor.

Knus <3