Efterskole

Starten på efterskole

September 19, 2017

Hej derude!

Jeg tænkte, at jeg lige vil fortælle lidt om starten på mit efterskoleophold. Jeg startede på skolen den 6. august 2017, og det var en meget mærkelig dag. Alle mine følelser kørte rundt. Jeg var både spændt, nervøs og lidt bekymret for hvordan det hele ville komme til at gå. Den første tid har jeg haft det som om, jeg bare var på lejrskole, men jeg er heldigvis ved at vænne mig til, at det er her jeg skal bo det næste år.

De første to uger var introuger. Her lavede vi en masse forskellige aktiviteter for at lære hinanden at kende. Vi havde blandt andet en høvdingebold turnering, og en masse forskellige aktivitetsløb. Det var ret hårdt for mig, da programmet var meget stramt, og jeg skulle vænne mig til nye omgivelser og nye mennesker.

Den 21. august begyndte jeg i skole. Jeg går på en linje som hedder Journa10. Indtil videre synes jeg det er mega fedt. Vi laver en masse forskellige ting, og det er aldrig kedeligt. På linjen handler det meget om journalistik, billeder og film. Det er alt sammen noget som jeg interesserer mig meget for. Når man har Journa10 har man ikke de normale skolefag, og det er faktisk meget rart lige at få en pause. 

Skolen jeg går på er vildt hyggelig, og der er en mega god stemning. Jeg bor på gangen Vest, og her er vi i alt 20 piger. Vi har vores eget køkken og fællesområde. Gangen ligger meget centralt, så det er positivt. Jeg bor på værelset Ertebølle sammen med min roomie Anja. Vores værelse er næsten helt nyt, men meget lille og med knirkende senge. 

Alt i alt har jeg haft en god efterskolestart, og sådan håber jeg bare, at det fortsætter.

Knus <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply