Efterskole

Hvorfor valgte jeg efterskole?

August 28, 2017

Hej derude!

Som jeg fortalte i mit første indlæg, går jeg på efterskole lige nu. Derfor tænkte jeg, at jeg lige vil fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at tage på efterskole. Det har faktisk altid været planen, at jeg skulle på gymnasiet lige efter folkeskolen.

I vinters begyndte jeg dog at spekulere på, om det nu egentlig også var det rigtige for mig. Jeg følte mig ikke helt klar til at tage på gymnasiet, og da jeg er en person, som er perfektionistisk og går op i, at jeg klarer mig godt, tænkte jeg, at det ville være godt med et år, hvor jeg kunne slappe lidt af. Desuden vil jeg gerne have en masse nye udfordringer, oplevelser og venskaber.

Jeg havde kigget på en efterskole, og jeg var på besøg for første gang på efterskolernes aften. Derefter besluttede jeg mig for at søge ind, og jeg kom faktisk ikke ind med det samme. Jeg var først på venteliste i et par uger, og så var jeg heldig at få en plads. Og her sidder jeg så i dag på den efterskole, jeg besøgte en kold januaraften. Jeg er vildt glad for min beslutning, og jeg håber virkelig, at jeg får et fantastisk år.

Knus <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply