Diverse

1st blogpost ever

August 22, 2017

Hej derude og velkommen!

Det kommer nok som en overraskelse for jer, men jeg har valgt at starte en blog. Mit navn er Kristine Germundsson, og jeg er 15 år gammel. Jeg bor tæt på Ejer Bavnehøj – Et af Danmarks højeste punkter. 

Lige nu går jeg i 10. klasse på Himmerlands Ungdomsskole i Havbro, og her skal jeg tilbringe det næste år. Jeg vil beskrive mig selv som en glad, åben og nysgerrig pige. I min fritid elsker jeg at tilbringe tid med min familie, mine venner og at hygge mig på efterskolen.

Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål. Bloggen startede som et skoleprojekt, men jeg har egentlig altid gerne ville udforske denne platform. Jeg synes, at det er en god måde at komme ud med sine tanker, følelser og holdninger. Blogindlæg er nemlig meget nede på jorden, og noget som både blogger, og læser kan hygge sig med.

Hvad vil I kunne se på bloggen?

Her på min blog vil I kunne finde en masse forskelligt indhold. Der vil blandt andet være indlæg om indretning, mad, efterskole, oplevelser og rejser. Det er dog overhovedet ikke fastlagt. Bare følg med, så må vi se hvad der sker.

 

Knus <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply